Upplev Splendid perspektiv genom cykelturer

Många människor flyger över hela världen varje dag, men kan man verkligen cykel långa sträckor? Du måste vara kraftig naturligtvis att ta på ett sådant äventyr och vet krångligheter av cyklar men en sådan bedrift är möjligt också. Du måste bestämma hur man tar på den subkontinenten. Tåg, buss, flyg, fartyg färja – kanske en kombination är möjlig. Medan du cykla bort till drömmarnas land enligt kunniga guider och andas föroreningar fria luften av te och kaffe egendomar, sjöstränder och stranden, tillbringa nätterna i starry komfort med spabehandlingar att varva ner. Semester är avsedda att avslöja den verkliga bland alla spänningar på arbetsplatsen och komplexiteten i verksamheten eller fabrikslivet.

Vet naturen på nära håll och utforska en mystisk land som har vuxit genom årtusendena till en dynamisk enhet som representerar en blandning av kulturer. Indien talar många språk och dyrkar många gudar, men den enhet lyser igenom i en anda som inte känner några hinder. Från att välkomna på flygplatsen till den sista farväl, skulle cykeläventyr tur passera i andlös väntan på morgondagen. Filmen som erfarenhet skulle ha sina upp-och nedgångar, särskilt i de stora avstånden om du tycker att det ibland en bitter kamp. De infödda arrangörerna ser inga problem, helt i samklang med elementen. De njuta av trysts med främmande kulturer och kameror blinkande och videor surrande fånga dessa intima stunder att bli länge förlorade minnen för framtiden. Kanske fler möten är i butiken!

Olgierd Rudak – 2012

Gruppen är ofta upptagen utforska vildmarken med barn i träningsläger medan företag samlas också att ta i naturens. Vandring kan vara en utmaning också, precis som kajakpaddling och husbåt erfarenhet. Trekking Kerala Rainforest eller västra Ghats vore ben skramlande faktiskt. Kanske cykling skulle vara mycket mindre ansträngande, men det är den personliga preferenser som slutligen räknas.

Inför ännu ett val, är detta en kommer att bli svårt. Indiska kuster eller städer, palats och fästningar, avlägsna krydda planteringar, tempel arkitektur, palats och ruiner? Den fantastiska stränder i Goa mot söder eller Taj Mahal testamente odödliga kärlek i norr? Himalayas toppar lockar och det gör Indiska oceanen och Arabiska havet, andliga krafter miljoner år gammal. Palatsen i Rajasthan eller krydda spår i Kerala ?

Anita Ritenour – 2011

De kan alla vara attraktiv, men vi kan inte ha dem alla. Kanske senare tur skulle täcka vad du missat den här gången. Dessutom, hur länge skulle semester förra? Treks och kajakpaddling kan vara kortare, men cykelturer är längre, som sträcker sig från sju till femton dagar.

Cykling i Indien över de södra kusterna i Indien skulle innebära 13 nätter och 14 dagar, med början på Chennai och sluta på Cochin, cykla över 650 kilometer! Om du vill upptäcka Karnataka och Goa under 14 dagar, skulle det innebära 750 km cykling, med början i Bangalore och slutar i Goa. Stranden och bakvatten tur är kortare på 8 dagar, som omfattar 220 km.

Författaren är en resa och fitness entusiasten som har förts tre kontinenter via olika metoder för resor, inklusive cykling tusentals kilometer. En vandring och camping entusiasten också deltar han i träningsläger för ungdomar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *