Topp Skydiving ställen i världen

Skydiving är en av de få aktiviteter som alltid förekommer i de flesta människors hink lista. Det är roligt och spännande, kan ge dig en adrenalinkick. Den har också en hel del andra fördelar. Det hjälper lindra stress och ångest. När du skydive, fokuserar du på att nuet och du släppa alla dina bekymmer. Denna rolig aktivitet hjälper också du möter din rädsla. Det ökar ditt självförtroende och ger dig en stark känsla av prestation och prestation.

Om skydiving är på listan hink, här är några sky Dyk platser som du bör definitivt besöka:

Palm Jumeira är en av de mest populära fallskärmshoppning platser i världen. Men om du vill hoppa ut ur planet över denna fantastiska konstgjorda undra, boka minst två månader i förväg. Om du inte kan klättra Mt. Everest, varför inte hoppa över det? Emellertid är Everest skydive inte billig. Du måste tillbringa minst SEK 20.000 för ett hopp.

Greg Palmer – 2009

Queenstown är ett av de mest populära turistmålen i Nya Zeeland. Det är besöks av över 2 miljoner besökare från hela världen varje år. Det är hem för många extrema sportaktiviteter såsom bungyjump, skidåkning, snowboard och fallskärmshoppning. Du kommer definitivt njuta av en fantastisk Queens panoramavy medan du svävar i luften.

Om du vill ta din Grand Canyon semester till nästa nivå, sedan försöka hoppa över den. Den stora utsikt över Robben Island och Taffelberget kommer säkert att blåsa dig. Barbara erbjuder högsta tandem skydive i Nordamerika. Denna plats är ett utmärkt val för första gången fallskärmshoppare. Dessutom kan du också göra en massa andra saker i området, såsom sightseeing, surfing, och många fler.

Greg Palmer – 2009

Detta är en av de vackraste skydive platserna i världen. Den tillåter dig att hoppa över de schweiziska Alperna och orörda sjön Brienz och Lake Thun.Victoria Falls är en av de mest fascinerande fallen i världen, vilket gör det en bra plats för fallskärmshoppare och våghalsiga.

Hawaii är känt för sina vackra stränder, men det är också en bra plats för äventyrliga aktiviteter såsom bungee jump, surfing och fallskärmshoppning . Den berömda tv-serien spelades in här så att du kan låtsas att du är en del av tv-serien när du hoppar ut ur planet.

Det finns också andra saker att göra i Moab. Du kan göra camping och bergsklättring.

Morgan Sherwood – 2008

Bled är en av de mest berömda naturliga pärlor i Slovenien. Det är också ett av de översta skydive platserna i världen. Du kan hoppa fallskärm i Bled för endast 200 euro. Om du inte har tusentals dollar att spendera på ett hopp, så ska du definitivt besöka denna plats.

Moab är hem för röd rock canyons. Om du är trött på synen på stränder och vatten, då detta är en skydive plats bör du försöka. Skydive är också relativt billigare i Moab- runt 220SEK och det finns ingen insättning krävs. Du kan hoppa och betala fullt ut efteråt.

Fallskärmshoppning är en upplevelse som du aldrig kommer att glömma. Den tillåter dig att utmana dig själv och föryngra din kropp och själ. Dessutom låter det dig att njuta och uppskatta den sanna skönheten i naturen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *