Bästa säsongen att besöka Toronto

Sommaren är kanske den mest hektiska säsongen för Toronto när de flesta turister utspridda staden. Mycket beror på vädret, men om det visar sig framgångsrikt är sommar förmodligen den bästa tiden att besöka Toronto. Om du förbereda och planera ordentligt, då helst är bra tid att besöka en av de mest underbara städerna i världen. Det beror helt på vad du vill göra och se, vad är din prioritet och önskemål. Den andra viktiga faktorn för att avgöra den bästa tiden att besöka Toronto är vädret som du kan ordna.

Oroa dig inte, vad kalendern säger; dessa är Toronto verkliga årstider: Våren löper från slutet av mars till mitten av maj; sommar, mitten av maj till mitten av september; falla, mitten av september till mitten av november; och vinter, i mitten av november till slutet av mars. Den högsta registrerade temperaturen är 105 ° F (41 ° C); den lägsta, -27 ° F (-33 ° C). Den genomsnittliga dagen för första frosten är 29 oktober; den genomsnittliga dagen för sista frosten är April 20. windblasts från Lake Ontario kan vara ond, även i juni, ta en lätt jacka eller kappa.

Toronto är en expansiv och underbara stad, trångt med magnifika sevärdheter och evenemang, oavsett vilken tid på året du besöker det. Det är en pulserande stad som alltid har något på gång året runt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *