5 skäl till varför reser ensam är det bästa sättet

Få kalla fötter tänk att resa ensam och väntar klämma planen rätt i sin linda? Tänk om. Vi betonade alla fördelarna med att resa ensam och varför du behöver ta den resan. De flesta av oss är resor-junkies i hjärtat, höjer vi upp bilder av fjärran platser och hisnande rymningar. Vi moan genom bilder av främmande städer och lång för att vara där. Vi tror att ”låt oss gå på ett äventyr och sedan tyst kväva den rösten ner lika fort som möjligt det spjut sitt fula huvud. Jo, ensam.

Detta är inte lätt; vi verkligen få det. Speciellt om du inte är van vid att resa allt själv. Så vad vi ber dig att göra är att börja genom att ta baby steg. Gå på en semesterresa ensam. Se hur det känns. Då kanske ta bort en vecka allt själv. Du kommer att upptäcka att när du är över din första oro, är det inte så ond som det verkar. I själva verket kan du även vill ha den. Så varför skulle vi inte att gå vår resa, eftersom det finns ingen på horisonten för att gå med? Här är anledningen.

Oh, ja. Så att du vaknar upp på första morgonen en semesterresa, höger, och du egentligen inte vill vara sus ut genom dörren och in i en turistbuss packat med människor som alla vill gå och se den fantastiska något eller det andra .. . gissa vad? Du behöver inte! Varför? Det är rätt. Du är chefen och överlägsen. Du väljer vad du vill göra, godkänner du vad du vill se, du välja när de vill gå där, och du också bestämma vad du vill att ignorera. Det är allt beror på din diskretion.

Paramita – 2011

Tänk på att resa du tog vägen tillbaka med alla dessa vänner, och allt som hände på resan var en hel del frågar runt ”Vad vill du göra?”, ”Jag vet inte, vad vill du göra ? ‘. Så mycket värdefull tid ägnades i detta fram och tillbaka utbyte som du hamnade miste om olika platser som du skulle ha velat se. Eller vad sägs om olika platser som du var tvungen att ge en miss eftersom någon annan hade omgiven med några andra som de bara hade att se? Du ser vart vi ska med detta? Du får planera troget vad du vill se och när du vill se det. Få ut det mesta av en turné, nu vem skulle inte vilja det?

Oavsett om du insåg det, och om du ville ha den eller inte, det ögonblick du väljer att ta den resa ensam, blev du automatiskt ansvarig. Japp. Du vet att du kommer att behöva ta hand om dig själv. Du vet att det kommer att finnas någon att köra till för varje enskild sak. Och under tiden du kommer att göra allt för dig, och du kan lika gärna göra ett bra jobb med det. Mer, du kommer att vara komplett med ett överflöd av erfarenhet. Hur låter det?

Du kan inte bara träffa nya människor, men också uppleva nya saker. Så bara antar att du har tagit en resa med vänner och familj. Du kanske inte kommer att hamna möta någon ny på den resan. Jag menar, varför skulle du när du har alla personer som du behöver, där med dig? hittar du dig själv med helt nya människor, sitter någon på bussen, eller att dela bord på ett café. Och precis som får du en inblick i deras liv och deras berättelser. Vad en hel del nya uppfattningar att ta tillbaka.

Paramita – 2012

När du är ensam och du har all tid i världen, att du kan lyssna på vad du försöker berätta för dig själv. Det finns inga störningar finns det inga surrande ljud som kandiderar för er uppmärksamhet. Det är när livets svar komma till dig. Du får enkelhet om vad du vill göra, vad inspira dig, vad du vill i livet. Allt du behöver göra är att lyssna. Hur kommer det sig när du är ensam eller inte med någon annan, frågar du? Det gör bara.

Slutligen, min vän, varför du måste resa ensam, för awesome minnen. De saker du tar tillbaka när du reser med företaget eller de saker du tar tillbaka när du reser ensam är så ändras. Erfarenheter och tankar i huvudet och de saker du funderar något får en helt olika innebörd. Vad sägs om den tid du nästan inte gå sky diving och instruktören manade du på? Och vad sägs om när ensam selfie på den högsta toppen pryddes av det bergsget? Vad har vi?

Så ni förstår, det finns ett hundratal skäl bör du resa ensam och en gränslös skäl mer. Så allt vi säger är, ge efter för den rösten. Gå ta det äventyr du har alltid velat. Bara gå.

James Martons är en frilans uppsats författare på nätet. Han är i forsknings- ett intresse han utvecklade medan han fortfarande studerar. Instruktörer skulle ofta tilldela dem utmanande projekt som tvingar dem att samla resurser i bibliotek. Under sin fritid, James volontärer också som anpassade uppsatsskrivning handledare till lovande unga författare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *